Події

​У зоні АТО помер солдат-контрактник, уродженець Житомирської області Сергій Бібко: не витримало серце

3 April 2018, 21:40

Третього квітня неподалік райцентру Попасна Луганської області помер 58-річний контрактник 44-ї тернопільської бригади Сергій Бібко, уродженець Народицького району Житомирської області.

Про це увечері 3 квітня Житомир.info розповів товариш померлого, сусід по Народичах Костянтин Іванченко.

«У Страсний тиждень не стало ще одного українського бійця. Третього квітня у зоні АТО поблизу Попасної на Луганщині від серцевого нападу помер контрактник 44 бригади Сергій Дмитрович Бібко. Герой поїхав на фронт добровольцем з міста Ланівці на Тернопіллі, куди родина переселилася із Чорнобильської зони, з селища Народичі. Сергій Дмитрович після закінчення Народицької СШ №1 навчався в Київському державному педінституті ім. Горького, згодом працював радіологом Народицької СЕС. Друзі й колеги знали його як чуйного і вірного друга. У віці 58 років пішов на фронт, був авторитетом серед бійців. У скорботі дружина, донька, онук ,брат, друзі і колеги. Вічна пам’ять Сергію Бібку», - повідомив товариш.

Про смерть військовослужбовця у фейсбук повідомила прес-служба 44 окремої артилерійської бригади.

«Командування та особовий склад військової частини А3215 сумує з приводу передчасної смерті військовослужбовця служби за контрактом, солдата Бібка Сергія Дмитровича, 1959 року народження, уродженця Тернопільщини. Попередня причина, внаслідок якої помер військовослужбовець - інсульт. Просимо вшанувати побратима. Час і дату похорону повідомимо», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 березня 2018 року на Донеччині від поранення у шию загинув військовий житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Владислав Козченко, 1997 року народження, а 2 березня – 33-річний Вадим Сапеску, військовослужбовець 1-го десантно-штурмового батальйону 95-ї бригади.

Житомир.info

Фото прес-служби в/ч А 3215:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО військовий загибель  
Матеріали по темі