Влада

Мер Житомира показав, як може виглядати внутрішній дизайн нового корпусу гімназії №3

4 April 2018, 11:55

Міський голова Сергій Сухомлин 4 квітня на своїй сторінці у Facebook опублікував фото проектів внутрішнього дизайну нового корпусу гімназії №3, та попросив житомирян писати про свої зауваження.

«Сучасні діти розвиваються, випереджаючи час. Школи теж мають відповідати вимогам сьогодення, щоб діти пишалися навчальним закладом і з задоволенням здобували знання. Це проект внутрішнього дизайну нового корпусу гімназії №3. Деякі дрібні деталі можуть змінюватися, але в цілому бачення таке. Чекаю ваших зауважень», - написав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 15 березня темпи будівництва корпусу міської гімназії № 3 перевірив міський голова Сергій Сухомлин разом з комісією.

Журналісти Житомир.info проводили розслідування та з’ясували, що реконструкцію гімназії №3 проводять без тендеру. За 2016-2017 роки на ремонтні роботи виділили близько 69 мільйонів гривень, більша частина – державні кошти, з бюджету регіонального розвитку. Всі гроші за двома договорами підряду отримала одна компанія – ТОВ «Зодчество ЛТД».

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року на несучій стіні Житомирської міської гімназії №3, що по вулиці М. Грушевського (колишня Котовського), будівельники виявили величезну тріщину та визнали будівлю аварійною. При цьому житомирська влада заповзялася до 1 вересня відновити навчання в дві зміни у закладі. Разом із тим заступник міського голови Матвій Хренов серед дострокових планів, пов’язаних із гімназією, визначив розробку проекту та будівництво її нового корпусу.

У Житомирі сучасне приміщення школи будується вперше за 25 років. Загальна вартість реконструкції будівліу 2016 році становила понад 35 млн 102 тис грн.

6 квітня 2017 року в Житомирі презентували проект будівництва корпусу і розповіли про основні переваги, які матиме будівля.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Сухомлин проект гімназія  
Матеріали по темі