Влада

Начальник карного розшуку ГУНП у Житомирській області перед звільненням купив Skoda Octavia

5 April 2018, 17:14

Начальник управління карного розшуку головного управління Нацполіції в Житомирській області Віктор Бугира звільнився із займаної посади.

Декларацію перед звільненням Бугира оприлюднив 30 березня.

За минулий рік начальник управління карного розшуку отримав в ГУНП 173 тис. 305 грн зарплати та 3 тис. 600 грн матеріальної допомоги. Його дружина в обласні клінічній лікарні заробила 44 тис. 416 грн.

У власності Віктора Бугири є лише дві земельні ділянки по 1000 кв.м.: з грудня 2012 року – в селі Оліївка Житомирського району, з червня 2014 року – в селі Ставище Брусилівського району. Дружині з травня 2011 року належить квартира в Житомирі загальною площею 38 кв.м.

Іншого майна, банківських рахунків та готівкових коштів родина не має.

В декларації перед звільненням, яка охоплює три місяці поточного року, вказана зарплата в розмірі 42 тис. 458 грн. Також зазначено, що 22 лютого поточного року Віктор Бугира став власником автомобіля Skoda Octavia 2010 р.к. вартістю 71 тис. 500 грн.

В головному управлінні Нацполіції в Житомирській області Житомир.info уточнили, що Віктор Бугира звільнений з 31 березня 2018 року у зв’язку з виходом на пенсію, в карному розшуку він пропрацював майже 30 років.

Зараз начальник управління карного розшуку ГУНП – Зварич Василь Миколайович, який проживає в Києві. В його декларації за 2017 рік зазначено, що він працював начальником відділу карного розшуку ГУНП в Одеській області.

Як повідомляв Житомир.info, з чотирьох заступників начальника головного управління Нацполіції в Житомирській області двоє мають мільйонні задекларовані статки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП Бугира декларація  
Матеріали по темі