Влада

На Великдень спокій жителів Житомирської області забезпечуватимуть понад 1000 поліцейських

6 April 2018, 14:50

У 669 храмах, розташованих у населених пунктах Житомирської області, у ніч з 7 на 8 квітня заплановані Великодні богослужіння. Очікується участь у святкових заходах понад 120 тисяч жителів та гостей Житомирщини. Поліція області у ці дні працюватиме у посиленому варіанті несення служби.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«У головному управлінні Національної поліції в області працює Ситуаційний центр, який координує діяльність підрозділів щодо забезпечення правопорядку та спокою в регіоні під час прийдешніх свят. Публічну безпеку та правопорядок безпосередньо під час Великодніх богослужінь вартуватимуть понад 750 поліцейських. Ще майже 300 працівників поліції працюватимуть на вулицях населених пунктів у складі піших та автопатрулів. Їх завданнями є організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень», - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, особлива увага поліцейських спрямована на припинення порушень публічного порядку провокативного характеру, на виявлення підозрілих предметів, що можуть становити суспільну загрозу, та недопущення конфліктних ситуацій між представниками різних конфесій або політичних сил.

Як повідомляв Житомир.info, в обласному центрі з гідрометеорології розповіли, якою буде погода на Великдень у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень поліція свято  
Матеріали по темі