Влада

​Порошенко призначив екс-заступника голови Житомирської ОДА керувати районом

8 April 2018, 09:54

Колишній заступник голови – керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Вячеслав Поліщук з 11 квітня 2018 очолить Коростишівську райдержадміністрацію.

Розпорядження про призначення Вячеслава Поліщука 7 квітня 2018 року підписав президент України Петро Порошенко.

«Призначити ПОЛІЩУКА Вячеслава Івановича головою Коростишівської районної державної адміністрації Житомирської області з 11 квітня 2018 року зі строком випробування один місяць та оплатою праці відповідно до законодавства», - йдеться в документі.

Нагадаємо, 12 лютого 2018 Поліщук опублікував декларацію кандидата на посаду голови Коростишівської РДА. В ній зазначається, що посадовцю належать три автомобілі, гектар землі в селі Городське Коростишівського району та фірма «Мейд фуд», зареєстрована у Києві. Поліщук є керівником фірми з приватної охорони та членом трьох громадських об’єднань.

Як повідомляв Житомир.info, Вячеслав Поліщук був призначений заступником голови - керівником апарату облдержадміністрації у вересні 2014 року і звільнився з посади у вересні 2015 року. На місцевих виборах-2015 він балотувався до обласної ради від Блоку Петра Порошенка. Попередній голова Коростишівської РДА Василь Купрійчук, якому висловили недовіру, був звільнений у серпні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поліщук Коростишівський район РДА  
Матеріали по темі