Події

Поліція охорони затримала чоловіка, який збирався обікрасти офіс релігійної общини в райцентрі Житомирської області

10 April 2018, 11:18

У Бердичеві поліцейські охорони затримали злодія під час крадіжки з приміщення місцевої релігійної общини.

Про це 10 квітня Житомир.info повідомила прес-служба управління поліції охорони в Житомирській області.

«10 квітня наряд поліції охорони затримав чоловіка, який посеред ночі проник доприміщення місцевої общини у райцентрі Бердичів Житомирської області. Незнайомець намагався втекти від правоохоронців, прихопивши чуже майно», - йдеться в повідомленні.

За даними поліції охорони, близько 4.00 працівники групи реагування поліції охорони отримали повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з охоронюваних об’єктів. У прес-службі поліції охорони Житомир.info уточнили, що мова йде про одну з релігійних общин міста. Вже за дві хвилини правоохоронці прибули до вказаного приміщення. Під час зовнішнього обстеження було виявлене відчинене вікно на другому поверсі. Викликавши підмогу, поліцейські заблокували можливі виходи з приміщення.

«Виявити молодика, який знаходився усередині будинку, вдалося завдяки взаємодії та координації з оператором пульту централізованого спостереження. Згодом з’ясувалось, що затриманий є раніше судимим32-річним жителем м. Бердичева. Чоловік встиг спакувати продукти харчування та інше майно общини, у чиє приміщення проник», - інформує поліція.

Усі обставини події задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського відділу поліції ГУНП в Житомирській області. Попередня кваліфікація події – ст. 15 (Замах на злочин), ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2018 поліція охорони затримала житомирянку, яка намагалася винести з маркету 10 упаковок жіночих колготок для продажу на власній торговій точці на ринку.

Житомир.info

Фото поліції охорони:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція охорони крадіжка злодій  
Матеріали по темі