Події

Правоохоронці викрили харків’янини, який в однокімнатній квартирі у Новограді-Волинському організував гральний бізнес

10 April 2018, 15:41

У Новограді-Волинському припинено незаконний гральний бізнес, організований харків’янином у житловому будинку.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Прокуратура Житомирської області у взаємодії з іншими органами правопорядку вкотре припинила нелегальну гральну діяльність, організовану у порушення вимог чинного Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». Зокрема, Новоград-Волинська місцева прокуратура спільно із місцевим відділенням поліції, у межах досудового розслідування, провели санкціонований обшук у приміщенні, розташованому на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку, що по вул. Шевченка, м. Новоград-Волинський та обладнаному під гральний заклад. Під час обшуку виявлено та вилучено 12 одиниць комп’ютерної техніки, wi-fi роутер, за допомогою яких надавався доступ до азартних ігор, камера відеоспостереження, грошові кошти і навіть паспорт громадянина України, жителя м. Корець Рівненської області, ймовірно, залишений як застава унаслідок неспроможності розрахуватися», - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, установлено, що приміщення – однокімнатну квартиру, обладнану під нелегальний гральний заклад, із березня 2017 року, 54-річний харків’янин орендував у місцевого жителя.

«І хоча протиправний заклад діяв без будь-якої вивіски зовні, всередині приміщення, на стіні розміщена табличка із номером телефону «гарячої лінії» для відвідувачів, куди можна було поскаржитися на несвоєчасну виплату виграшу, некоректну поведінку персоналу, відсутність кави, алкоголю, води і навіть… висловити свої пропозиції та побажання. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, проводить Новоград-Волинський місцевий відділ поліції. Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, до суду подано клопотання про накладення арешту на тимчасово вилучене майно», - поінформували в прокуратурі.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня у Житомирі прокуратура спільно з податківцями припинила незаконну діяльність трьох гральних закладів та вилучила майже 70 комп’ютерів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський гральний бізнес прокуратура  
Матеріали по темі