Події

Правоохоронці обшукали три гральні заклади Житомира та вилучили техніку

5 April 2018, 10:29

У Житомирі прокуратура спільно з податківцями припинила незаконну діяльність трьох гральних закладів та вилучила майже 70 комп’ютерів.

Про це інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У середу, 4 квітня 2018 року, прокуратура Житомирської області спільно з головним управлінням Державної фіскальної служби в області припинили протиправну роботу трьох гральних закладів у Житомирі. Зокрема, під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій проведено санкціоновані обшуки у місцях облаштування нелегальних закладів, що по вул. Велика Бердичівська, Небесної Сотні та Хлібна. У ході обшуків правоохоронці виявили 68 одиниць комп’ютерної техніки (системні блоки та монітори), гральне обладнання, документацію, чорнові записи, грошові кошти. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, встановлюється причетність інших осіб до організації нелегального грального бізнесу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України проводить Головне управління Державної фіскальної служби в області», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 квітня у Лугинах правоохоронці викрали нелегальне інтернет-казино. А 30 березня в Олевську прокуратура спільно з правоохоронцями викрила гральний бізнес та вилучила комп’ютерну техніку і гральні автомати.

Як повідомляв Житомир.info, під час спеціальних рейдів у Житомирі інспектори превенції Житомирського відділу поліції перевірила десяток «лотерей» в обласному центрі, які працювали після 22 години попри заборону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура обшук гральні заклади  
Матеріали по темі