Влада

Ігоря Леонченка на півроку призначили директором житомирського КП «Парк»

11 April 2018, 15:26

Мер Житомира Сергій Сухомлин призначив Ігоря Леонченка директором комунального підприємства «Парк».

Відповідне розпорядження мер підписав 11 квітня.

«Призначити з 12 квітня 2018 року Леонченка Ігоря Олександровича на посаду директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради та укласти з ним контракт на термін з 12 квітня 2018 року по 12 жовтня 2018 року», - зазначається у документі.

Цим же розпорядженням мер увільнив Михайла Псюка від виконання обов’язків директора КП «Парк».

Нагадаємо, декларацію кандидата на посаду директора КП «Парк» Ігор Леонченко оприлюднив 7 квітня. На той час він ще працював директором комунального підприємства «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради, але на сесії обласної ради 7 березня цього року депутати не проголосували за продовження контракту з Ігорем Леонченком, як пропонувала депутат від Опозиційного блоку Наталія Рибак.

Дружина, Наталія Леонченко, очолює фракцію Опозиційного блоку в Житомирській міській раді та працює в комунальному закладі «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 1 березня депутати проголосували за звільнення заступника мера Матвія Хренова та призначення заступниками мера Світлани Ольшанської та Вікторії Краснопір. Ольшанська до цього працювала директором комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Леонченко парк розпорядження  
Матеріали по темі