Влада

​Школа, директор якої –​ депутат Житомирської міськради, купить жалюзі за зекономлені на газу гроші

12 April 2018, 13:43

Житомирська школа №10, директор якої – депутат Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина» Олександр Величко, отримає 42 тис. грн на жалюзі.

Таку пропозицію погоджувальної ради та гуманітарної комісії підтримали на сесії 12 квітня депутати міської ради.

«Перерозподілити видатки по ЗОШ №10 в сумі 42 000 грн з КЕКВ 2274 на КЕКВ 2210 з метою придбання жалюзів для навчальних кабінетів за рахунок економії газу протягом І кварталу поточного року», - такою була рекомендація.

Після голосування свої зауваження висловив мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Треба розбиратися – за рахунок чого там економія. Якщо це за рахунок температурного режиму, що котельні були відключені, дітей на канікули відправляли – то це трохи інше, і зекономлені гроші мають повертатися до міського бюджету», - сказав Сергій Сухомлин.

Депутат Олександр Величко подякував колегам за підтримку пропозиції та відповів меру.

«Я з вами згоден, але автономія навчальних закладів дає можливість не залізати батькам у кишеню і вирішувати якісь питання. По школі №10 – це не температурний режим, а щоденне регулювання тепла мною особисто, коли ми виключали котел вночі, в другій половині дня, коли дітей немає в школі. І ми зекономили набагато більше, але є нагальна потреба», - пояснив директор школи Олександр Величко.

«Я розумію, але в інших школах немає директора – депутата міської ради і члена комісії», - зауважив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, на сесії міської ради 1 березня цього року депутати проголосували за виділення 1 млн грн на спортзал для школи №10.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2015 року Олександр Величко був призначений директором школи №10. У 2016 році з бюджету розвитку Житомира на галузь «Освіта» планували виділити 41 млн 470,8 тис. грн, з яких 4,2 млн грн планували направити на будівництво спортивної зали у школі №10.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія ЗОШ №10 школа Величко  
Матеріали по темі