Влада

З каси гаражного кооперативу «Світанок» у Житомирі вилучили кошти, якими погасять борги по зарплаті

13 April 2018, 11:31

11 квітня мобільна група з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати побувала в гаражному кооперативі «Світанок» у Житомирі та вилучила з каси готівку.

Про це 12 квітня повідомила прес-служба головного територіального управління юстиції в Житомирській області.

«11 квітня мобільна група з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплат, пов'язаних з трудовими правовідносинами, у складі працівників Богунського відділу державної виконавчої служби м. Житомир та відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області побувала в боржника з виплати своїм працівникам заробітної плати – гаражному кооперативі «Світанок». Заборгованість за рішенням суду становить понад 30 тисяч гривень. Державні виконавці вручили відповідальним особам кооперативу постанову про арешт коштів боржника, що знаходяться в його касі. Вилучені гроші частково підуть на погашення боргу. Така ж процедура очікує й на інші готівкові кошти, що надходитимуть до каси кооперативу, – аж до повної ліквідації заборгованості», - повідомила прес-служба ГУ.

За даними сайту You control, гаражний кооператив «Світанок» - це міська громадська організація, зареєстрована по провулку 4 Вільському в Житомирі. Її керівник – Анатолій Заломський, має ряд засновників. На сайті OLX станом на 13 квітня є більше 10 оголошень про продаж гаражів їх власниками.

Юстиція нагадує, що на Житомирщині налічується 33 підприємства, які боргують найбільше своїм працівникам. За 3 місяці 2018 року органи державної виконавчої служби стягнули заборгованості виплат на суму 3,9 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, днями мобільна група описала приміщення ДП «Житомирський державний центр науки, інновацій та інформатизації», яке заборгувало працівникам та державі більше 700 тис. грн.

Житомир.info

Фото ГУ юстиції у Житомирській області:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: борг зарплата юстиція  
Матеріали по темі