Події

Майору, якого затримали на «мобільному» хабарі у Житомирській області, обрали запобіжний захід

13 April 2018, 13:03

У Житомирській області майора внутрішньої служби – начальника оперативного відділу установи виконання покарань усунуто від виконання обов’язків за посадою та обрано запобіжний захід.

Про це 13 квітня у коментарі Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексі Рихлюк.

«Затриманому під час одержання неправомірної вигоди с. Райки Бердичівського району офіцеру внутрішньої служби, 12 квітня 2018 року Корольовський районний суд Житомира за клопотанням військової прокуратури Житомирського гарнізону обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, хоча прокуратура наполягала на більш суровому заході - тримання під вартою. Крім того, суддею Корольовського суду м. Житомир, задоволено клопотання військової прокуратури гарнізону щодо відсторонення від посади та «горе» майора на два місяці усунуто від виконання обов’язків за посадою», - розповів Олексій Рихлюк.

Як повідомляв Житомир.info, начальника оперативного відділу установи виконання покарань 10 квітня було викрито співробітниками військової прокуратури Житомирського гарнізону разом із оперативниками відділу БКОЗ та слідчими управління СБУ в Житомирській області після того, як він вимагав у родичів ув’язненого грошові кошти за безперешкодну передачу заборонених предметів. Згодом він зажадав мобільний телефон вартістю шість тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: майор Рихлюк  
Матеріали по темі