Суспільство

Під час поминальних днів у Житомирській області порядок забезпечуватимуть більше 400 поліцейських

13 April 2018, 14:20

14-16 квітня на майже 600 кладовищах в Житомирської області пройдуть заходи, пов’язані з поминальними днями. Очікується, що місця поховань рідних відвідають більше 125 тисяч жителів та гостей Житомирщини. Упродовж цих днів на охорону громадського порядку додатково залучатиметься 431 поліцейський.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У Житомирі на 4 кладовищах очікується перебування близько 10 тисяч громадян. Понад 16 тисяч людей очікується на цвинтарях Бердичівського та Попільнянського районів, близько 18 тисяч – на Ружинщині. Поліцейські наряди працюватимуть поблизу місць поховань у складі піших та автопатрулів. Їх завданнями є організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам, недопущення проявів хуліганства, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень», - йдеться у повідомленні.

«Шановні громадяни, користуючись у ці дні власним транспортом, не забувайте в автомобілях цінні речі, гаманці, сумки, телефони та інші гаджети, документи тощо. Залишаючи транспортний засіб, перевіряйте, чи зачинені вікна та замкнені дверцята. Водночас правоохоронці рекомендують скористатися, за можливості, громадським транспортом, аби не створювати заторів на дорогах», - інформують поліцейські.

Також правоохоронці закликають дотримуватися правопорядку, виявляти взаємну повагу та розуміння, не допускати наруги над могилами, пошкоджень меморіальних пам’ятників та місць поховань.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня на сайті Житомирської міської ради з’явилася інформація про те, що у поминальний день в обласному центрі буде організовано додатковий автобусний маршрут від майдану Перемоги по вул.Чуднівській до міського кладовища на Корбутівці та у зворотному напрямку через вул.Короленка та вул.Героїв Базару.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поминальні дні  
Матеріали по темі