Місто

День народження студії «Фітнесманія» у Житомирі: відкриті тренування, розважальна програма та частування

16 April 2018, 10:42

Повітряні кульки, смачні частування, розважальна програма та відкриті тренування, - саме так відзначила свій 11-й день народження одна з кращих спортивних студій Житомира - «Фітнесманія». У залах для активу, йоги та Pole dance клієнти «Фітнесманії» демонструють чого навчилися за час відвідування студії. Показуючи на власному прикладі, що спорт - це здоров’я не лише тіла, а й душі. А от бути у формі, досягати стрункості та гармонії клієнтам фітнес-студії традиційно допомагають незмінні високопрофесійні інструктори, які повсякчас роблять заняття не лише дієвими для втрати зайвих кілограмів, а і цікавими.


«Фітнесманія» на ринку фітнес послуг вже 11 років. Завітавши до «Фітнесманії» наші гості можуть відвідати різноманітні тренування, можуть отримати кваліфіковані поради від інструкторів. «Фітнесманія» надає широкий асортимент тренувань: йога, силові тренування, аеробні та функціональні. «Фітнесманія» найкрутіша тим, що вона по максимуму хоче принести результат своїм відвідувачам привести до ладу не тільки своє самопочуття, своє здоров’я, а і отримати позитивні емоції і наснагу, яка в подальшому спонукатиме на нові звершення, не тільки спортивні, а і на досягнення тих цілей, які вони ставлять», - каже інструктор у «Фітнесманії» Ангеліна Корнійчук.

Опісля святкових занять для клієнтів «Фітнесманії» влаштували фотосесію та розіграш подарунків. Родзинкою ж став іменинний торт, яким могли поласувати усі охочі.

Рухайтесь до красивого та здорового завтра разом із «Фітнесманія», за адресою майдан Перемоги,3 у м. Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фітнес "Фітнесманія" тренування  
Матеріали по темі