Місто

​У житомирській квартирі, де спрацювала сигналізація, впіймали іноземця-домушника

16 April 2018, 11:07

Поліцейські охорони затримали іноземця під час квартирної крадіжки в Житомирі.

Про це 16 квітня повідомила прес-служба управління поліції охорони в Житомирській області.

«На спрацювання сигнального сповіщення про проникнення на охоронюваний об’єкт поліцейські прибули за 2 хвилини. Помітивши їх авто, незнайомець намагався втекти через вікно квартири, куди заліз. Охоронці затримали підозрюваного, який виявився вихідцем з кавказького регіону», - інформує поліція охорони.

За даними прес-служби, 14 квітня близько 22.00 від чергової пульту централізованого спостереження наряд реагування отримав тривожний сигнал про спрацювання сигналізації в охоронюваній квартирі в центрі м. Житомира. Вже за дві хвилини поліцейські були на місці події. При обстеженні приміщення вони виявили пошкоджене вікно, а ще за мить з нього вистрибнув невідомий, який кинувся втікати. Незнайомця затримали.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники якої задокументували усі обставини та з’ясували, що затриманий – 52-річний громадянин іншої держави, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Розпочато кримінальне провадження за ст. 15 (Замах на злочин), ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині поліцейські перевіряють можливість його причетності до інших подібних правопорушень», - інформує управління.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року поліцейські затримали «домушника» у будинку житомирянина, якого вже раніше обкрадали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домушник поліція охорони сигналізація  
Матеріали по темі