Події

​У Бердичівскому районі зіштовхнулися два моторолери: водій одного втік, іншого - потрапив до реанімації

16 April 2018, 12:39

У селищі Гришківці Бердичівського району Житомирської області увечері 12 квітня зіштовхнулися два моторолери.

Про це 16 квітня повідомив сайт Ріо Бердичів з посиланням на Бердичівський відділ поліції.

«Повідомлення про те, що в селищі Гришківці Бердичівського району сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло 12 квітня близько дев’ятої години вечора. На місце події виїздила слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що цього дня о пів на дев’яту вечора в Гришківцях по вулиці Житомирській, 86 зіштовхнулися два транспортні засоби: моторолер Honda Dio, за кермом якого був мешканець Гришковець 1954 року народження, та моторолер «Муравей», яким керував його односельчанин 1959 р. н. Після зіткнення водій останнього втік з місця пригоди, а водія Honda Dio доставили до реанімації Центральної районної лікарні», - інформує видання.

Відомості про події до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли за ст. 286 ч.1 Кримінального кодексу України («Порушення правил безпеки дорожнього руху»).

Як повідомляв Житомир.info, 10 квітня 2018 на коростишівській об’їзній у Житомирській області мотоцикл зіштовхнувся з Audi, загинула пасажирка двоколісника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мотоцикл моторолер Audi  
Матеріали по темі