Суспільство

Новий еко-проект від надійного забудовника

16 April 2018, 17:53

ЖК "Перлини Корбутівки" - це новий еко-проект від надійного, перевіреного часом забудовника ЖК "Полісся".

Уявіть собі ідеальний ранок – ви з філіжанкою кави підходите до панорамного вікна у власній квартирі і дивитеся на річку, поринаєте у приємні думки і наповнюєтеся життєдайною енергетикою природи.

А тепер уявіть собі, що ця фантазія цілком реальна! Володар номінації "Народний бренд 2017" ЖК Полісся презентує новий еко-проект. Сучасні, просторі квартири з панорамою на річку Тетерів можна придбати за акційною ціною!

Лише до 30 квітня діє пропозиція від ЖК "Перлини Корбутівки". Спеціальна ціна на квартиру – від 390 тисяч гривень. Крім того, ми пропонуємо придбати власне житло в розстрочку під нульові відсотки!

Переваги нашої новобудови очевидні - кращого місця облаштувати своє родинне гніздечко і не придумаєш! Ваше нове помешкання буде готове вже до кінця цього року іздано в експлуатацію у першому кварталі 2019 року. У кожній квартирі передбачено великі панорамні вікна, що є родзинкою нашого житлового комплексу.

Поруч з будинком знаходиться рекреаційна зона, гідропарк, а у 5-ти хвилинах пішки знаходиться зона барбекю, де ви зможете насолоджуватися відпочинком з рідними та друзями.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 097 811 22 33 або у центр продажів за адресою - вул. Чуднівська 129Б, або заходьте на сайт http://perlinikorbutivki.com.ua/uk/ .

Перлини Корбутівки, оберіть свою перлину!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі