Суспільство

Жителі Новограда-Волинського провели в зону АТО бійців 54-го розвідувального батальйону

17 April 2018, 09:19

14 квітня 2018 року на пероні залізничного вокзалу Новоград-Волинського з військовим оркестром керівництво міста, небайдужі жителі, рідні, друзі та діти зібрались аби провести розвідників в зону проведення АТО.

Про це інформує прес-служба Новоград-Волинської міської ради.

«Шикування на пероні почалося о другій годині. Почесна варта урочисто пронесла бойовий прапор формування повз батальйон, а військовий оркестр виконав гімн України. Опісля до слова запросили очільника міста Віктора Весельського. Також з напутніми словами до військовослужбовців звернувся керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький, який побажав розвідникам і їх сім’ям міцного здоров’я, витримки та незламної волі, а також мирного неба над Україною. Дмитро Аркадійович передав бійцям пам’ятні подарунки. Воїнів благословив священник, прочитавши молитву та окропивши святою водою. Дехто з присутніх не зміг втримати сліз, коли до шеренги батальйону підбігли школярі, щоб вручити захисникам повітряні кульки. Закінчився урочистий мітинг гімном України у виконанні військового оркестру та напутніми словами командира батальйону», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 18 грудня 2017 року на вокзалі у Новограді-Волинському місцеві зустрічали із зони АТО воїнів-розвідників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розвідники АТО Новоград-Волинський  
Матеріали по темі