Місто

​У житомирській студії «Фітнесманія» на честь 11-річчя клубу влаштували рок-вечірку

17 April 2018, 14:05

З нагоди дня народження студія «Фітнесманія» в Житомирі влаштувала для учениць танцювальних класів Pole dance вечірку в рок-стилі. Дівчата наполегливо готувалися до свята: вигадували образи, опановували нові елементи, навіть самі вигадували постановки, аби якомога вдаліше виступити та показати, чого навчилися за час відвідування танцювального класу Pole dance.

Майстерність володіння власним тілом продемонстрували більше 20 учениць на чолі з трійкою досвідчених тренерів: Надією Шептієвою, Оленою Дішлі та Анжелікою Прокопович. За словами тренерів та учениць, Pole dance – це не просто танець на пілоні, це спорт, який поєднує в собі акробатику, гімнастику та хореографію. Разом із тим, завдяки Pole dance можна не лише стати граційною, пластичною та жіночною, а й покращити розтяжку, координацію рухів та надати тілу бажаних форм.


«Мені дуже подобається, це дає мені натхнення, наснаги щось робити, нові трюки. Взагалі - це дуже круто. Дехто думає, що це тяжко, так - це тяжко, але немає нічого нездоланного», - каже учениця танцювального класу Карина Колесник.

«Pole dance займаюсь два місяці, раніше займалась танцями. Повертаю форму, сподіваюсь, форма буде ще краща, аніж раніше. Подивлюсь, як буде далі, сподіваюсь розвиватись і надалі, і ставати усе краще», - говорить Віра Трофименко.

«Ходжу три роки, дуже задоволена, дуже подобається. Це дає саморозвиток, я відкриваю себе по-новому: почуваю себе розкутою, відкриваю в собі жіночність та сексуальність», - ділиться Вікторія Котвицька.

«У нас сьогодні відбувалась рок-вечірка до дня народження «Фітнесманії». Учениці показували свої вміння, танці», - розповідає про вечірку тренер Pole dance у «Фітнесманії» Надія Шептієва.

«Якщо немає стимулу, то людина працює просто так, незрозуміло навіщо, а так і себе показала, і подивилась на себе збоку, побачила реакцію на себе - це теж важливо. Тому, тепер є до чого рости, є стимул іти далі, місце відправлення до подальших успіхів», - додає тренер Pole dance у «Фітнесманії» Олена Дішлі.

«Деякі дівчата сьогодні виступали вперше, вони молодчинки, адже і страшно, і дуже важливо подолати цю сходинку, виступити та побороти страх. Вони з цим впорались шикарно, ми за них дуже раді, правда», - підсумовує тренер Pole dance у «Фітнесманії» Анжеліка Прокопович.

Традиційно, наприкінці вечора організатори свята пригостили учасниць вечірки смаколиками та провели розіграш подарунків.

Якщо ви хочете підкорити власне тіло, тоді приходьте у «Фітнесманію» за адресою майдан Перемоги,3 у м. Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Фітнесманія  
Матеріали по темі