Події

Мати шукає свідків вбивства сина, яке сталося біля магазину в центрі Житомира

17 April 2018, 15:13

Житомирянка просить відгукнутися свідків інциденту біля магазину на Київській, в результаті якого помер її 31-річний син.

Про це повідомила сама жінка, яка 17 квітня зателефонувала до редакції Житомир.info.

«31 березня на Київській, 92 біля магазину «Полісся-Продукт» вбили сина, йому був 31 рік. Я хочу знайти свідків. Там були свідки, але ми не знали, що буде такий ісход, що він помре, а тепер для суду потрібні свідки. Там були дві жінки і хлопець в темному пальто, можливо вони відгукнуться. Це сталося 31 березня, о 15:30, там, де зупинка маршруток «На вимогу», там він лежав», - розповіла жінка.

За її словами, у сина виник конфлікт біля каси з вантажником магазину. Поки чоловік розраховувався за куплені сухарики, вантажник разом з двома товаришами вийшов на вулицю і чекав там.

«Тільки Олежка виходить з цими сухариками, він розвертається і наносить йому удар в шию, вдарив рукою, але в руці було щось зажате. У сина був проломаний череп. Ми були у слідчого: двоє йдуть як свідки, а той каже, що не хотів вбивати, просто штовхнув і Олег сам вдарився і розбив череп», - розповіла мати загиблого.

Жінка просить свідків відгукнутися та зателефонувати їй за номером (098) 510-43-63, Ровкова Зінаїда Леонтіївна.

В поліції повідомили, що підозрюваному у вбивстві через необережність оголошено про підозру.

«1 квітня поліцією розпочате кримінальне провадження за фактом вбивства через необережність, ст. 119 Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування вилучено записи камер відеоспостереження, встановлено свідків, а також 3 квітня оголошено 25-річному житомирянину про підозру у вчиненні кримінального діяння. Триває досудове розслідування», - сказала в коментарі Житомир.info речниця ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, батьки 11-річної дівчинки, яку 12 квітня збив автомобіль на пішохідному переході у Житомирі на вул.Чуднівська, просять відгукнутися свідків дорожньо-транспортної пригоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство поліція свідок  
Матеріали по темі