Події

На трасі Київ-Чоп Аudі збила велосипедиста, житомирянин загинув на місці ДТП

18 April 2018, 11:38

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталась 17 квітня близько 18.30 на 162 км автодороги Київ-Чоп, у с. Болярка Житомирського району.

Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«За попередньою інформацією, водій автомобіля Аudі А6, 63-річний житель м. Черкас, рухаючись у напрямку м. Рівного, здійснив наїзд на велосипедиста, 43-річного житомирянина, який перетинав проїжджу частину. Унаслідок ДТП велосипедист загинув на місці події. Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією головного спеціаліста управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА Миколи Мінчука, протягом доби трапилися ДТП у Житомирському та Коростишівському районах: одна людина загинула та 4 отримали травми.

«Протягом доби, що минула, на території області внаслідок дорожньо-транспортних пригод, які трапились у Житомирському та Коростишівському районах, загинула людина та ще четверо осіб отримали травми різного ступеня важкості. Зареєстровано 9 небезпечних подій. З них: 6 пожеж, 2 дорожньо-транспортні пригоди та 1 випадок виявлення боєприпасів часів минулої війни. Приміром, в Андрушівці, виникло загоряння сухої трави на площі 2 гектари, а в селі Колодязьки Коростишівського району горіло сміття на площі 500 м2. Сталося також займання сміття на площі 300 м2 в Овручі. У Житомирі місцевим жителем виявлено ручну гранату часів Другої світової», - розповів Микола Мінчук.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2018 року в Романові Житомирської області автомобіль збив велосипедиста і втік з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Ауді поліція велосипедист  
Матеріали по темі