Влада

На фасаді будівлі управління статистики у Житомирі планують встановити пам’ятну дошку Миколі Сціборському

18 April 2018, 17:52

У Житомира на фасаді будівлі головного управління статистики області хочуть встановити пам’ятну дошку державотворцю Миколі Сціборському.

Про це йдеться у проекті рішення виконавчого комітету «Про надання згоди Житомирській обласній державній адміністрації на встановлення пам'ятної дошки Миколі Сціборському у місті Житомирі», який опублікований на сайті міської ради 18 квітня 2018 року.

«Розглянувши звернення Житомирської обласної державної адміністрації про надання згоди на встановлення пам'ятної дошки Миколі Сціборському - державотворцю, теоретику українського націоналізму, підполковнику ВійськаУНР, почесному громадянину міста Житомира на фасаді будівлі Головного управління статистики в Житомирській області по вулиці Миколи Сціборського, 6-а у місті Житомирі, враховуючи згоду Головного управління статистики у Житомирській області на встановлення цієї дошки, відповідно до законів України «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Надати згоду Житомирській обласній державній адміністрації на встановлення пам'ятної дошки Миколі Сціборському на фасаді будівлі по вулиці Миколи Сціборського, 6-а у місті Житомирі», - йдеться у проекті рішення.

Головне управління статистики у Житомирській області має взяти на баланс та утримувати пам'ятну дошку.

Також у додатку до проекту рішення є ескіз пам’ятної дошки Миколі Сціборському.


Як повідомляв Житомир.info, житомирська вулиця Миколи Сціборського, яка до перейменування в 2016 році носила ім’я радянського партійного і військового діяча Яна Гамарника, довжиною не більше кілометра. Який вигляд вона мала на прикінці березня 2018 року можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада виконком Сціборський пам'ятна дошка  
Матеріали по темі