Події

На Лятошинського у Житомирі двоє підлітків намагалися пограбувати кафе

19 April 2018, 14:41

У Житомирі поліцейські охорони затримали двох парубків під час спроби крадіжки з кафе.

Про це інформує управління поліції охорони в Житомирській області.

«19 квітня близько 5-ї години ранку, черговий наряд групи реагування УПО отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізаціїв одному з міських кафе. За лічені хвилини прибувши за вказано адресою, поліцейські обстежили приміщення та прилеглу територію. У результаті виявили прорізаний брезент літньої тераси та помітили двох молодиків, які знаходились усередині. В руках один з них тримав колонки від акустичної системи. Також неподалік поліцейські знайшли ніж, яким ймовірно парубки пошкодили брезентовий тент літнього майданчику. На місце затримання молодиків було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції та повідомлено власника кафе. Затриманими, як з’ясувалося, виявилися місцеві жителі, 2001-го та 2002-го років народження. Їх було доставлено до Житомирського відділу поліції. Нині усі обставини з’ясовуються. Попередня правова кваліфікація події – ст.15 (Замах на злочин), ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

З фото, які надали в управлінні поліції охорони видно, що кафе, яке намагалися пограбувати молодики має назву «Caramell» та знаходиться по вулиці Лятошинського.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж лютого 2017 року парубки двічі уночі вривались до намету поблизу автостанції в місті Коростень Житомирської області та викрадали солодощі, напої та інші товари.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кафе поліція охорона Лятошинського  
Матеріали по темі