Події

Рятувальники Житомирської області «боролися» з вогнем поблизу житлових будинків: горіли чагарники та хвойні дерева

19 April 2018, 15:30

18 квітня о 15:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території в с. Товкачі Овруцького району.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«З’ясувалося, що на полі неподалік від житлового сектору горить суха трава, чагарники та хвойні дерева. Через вітряну погоду вогонь вже дістався подвір’я приватного обійстя. Рятувальники прийняли рішення залучити на допомогу додаткові сили та засоби. Користуючись хлопавками та водою з пожежного автомобіля 2 відділення вогнеборців гасили полум’я по периметру, аби не допустити подальшого його поширення на оселі громадян. Рятувальникам вдалося запобігти збільшенню масштабів загоряння. Вогнем пройдено 4,5га сухого трав’яного настилу. Причина займання наразі встановлюється», - йдеться у повідомленні.

Ще двічі за минулу добу бійці ДСНС виїжджали на гасіння подібних пожеж в Малинському та Коростенському районах. Загалом за добу вогнем знищено 8,7 га сухої рослинності.

Як повідомляв Житомир.info, 14 квітня рятувальники Житомирської області 20 разів виїжджали гасити загорання сухої трави, сміття, а також приборкували вогонь, який «охопив» господарські будівлі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС трава вогонь дерева  
Матеріали по темі