Події

За три місяці в Житомирській області зареєстрували 1500 фактів насильства у сім’ях

19 April 2018, 17:07

За 3 місяці 2018 року в Житомирській області зареєстровано 5800 порушень Правил дорожнього руху та близько 1500 фактів насильства у сім’ях.

Про це 19 квітня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області з посиланням на результати квартальної наради в ГУНП.

«З початку року дільничні офіцери в Житомирській області припинили (з числа задокументованих) понад 9 тисяч адміністративних правопорушень, майже 5800 з них – це порушення Правил дорожнього руху, ще близько 1,5 тисячі – за вчинення насильства у сім’ях. Водночас розпочато 5 кримінальних проваджень за втягнення дорослими неповнолітніх у протиправну діяльність. Такі факти мали місце у Романівському, Радомишльському, Овруцькому, Малинському та Чуднівському районах», - інформує поліція.

Зі слів начальника управління карного розшуку Василя Зварича, кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень в області зменшилась на 8,6%, а їх розкриття збільшилось на 14,4%.

Нагадаємо, у 2017 році за доведення неповнолітніх до сп’яніння притягнули до відповідальності 107 жителів Житомирської області.

Куди звертатися житомирянам, які потерпають від насильства в сім’ї, читайте тут.

Житомир.info

Фото прес-служби ГУНП:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція насильство злочин  
Матеріали по темі