Фоторепортаж

​Житомирську Михайлівську готують до відкриття фонтану та приїзду віце-прем’єра. Фоторепортаж

20 April 2018, 17:51

У Житомирі 20 квітня триває підготовка до урочистого відкриття фонтану на вулиці Михайлівській, яке співпало з дводенним відключенням води в місті.

Пішохідну вулицю прикрашають білими стрічками, біля люків замінили кілька плиток, на фото вони трохи світліші. Комунальники чистять та метуть пішохідну вулицю, яка вже 21 квітня стане епіцентром святкових подій.

Нагадаємо, на суботу, 21 квітня влада анонсувала «церемонію» відкриття фонтану (11:20 - 12:20) за участю Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка. Для учасників церемонії виступатимуть хорова капела Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера "Орея", Житомирський академічний ансамбль танцю "Сонечко" та міський дитячий зразковий хор "Глорія».

Також планується, що Геннадій Зубко побуває на Житомирському водоканалі, огляне алею сакур, виставку «Наукові пікніки» на Михайлівській та візьме участь у передачі місту комунальних автобусів МАЗ, закуплених у лізинг за бюджетні кошти.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фоторепортаж Михайлівська фонтан  
Матеріали по темі