Суспільство

​Тернополяни «на характері» обіграли житомирське «Полісся». Результати 23 туру Другої ліги

23 April 2018, 15:57

Житомирське «Полісся» поступилось на виїзді тернопільській «Ниві» із рахунком 2:1 у матчі 23 туру Другої ліги в групі А. Відкривати рахунок житомиряни могли ще на стартових хвилинах: після удару Швеця м’яч полетів вище. Однак «вовки» не полишили спроб і створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Врешті-решт житомиряни повели в рахунку: подачу Вадима Бовтрука зі штрафного на дальній стійці замкнув Шаврін.

На перерву команди пішли за рахунку 0:1 на користь «Полісся».


На початку другого Полісся могло подвоїти свою перевагу, однак гарматний удар Бовтрука зупинила стійка, а на добиванні форвард житомирської команди не влучив у ворота з кількох метрів.

Схоже, що в перерві головному тренеру «Ниви» Вадиму Боженку вдалось знайти потрібні слова, і його підопічні вийшли на другий тайм налаштованими відіграти пропущені м’ячі. Зробити це їм вдалось ледь не одразу. Після довгої діагоналі з глибини м’яч отримав Ігор Гатала, він пробив в дальній кут низом, і голкіпер житомирян не зміг врятувати свою команду.

Переможний м’яч тернополяни забили вже в меншості. Після вкидання з-за бокової лінії Олександр Дугієнко елегантно п’ятою направив м’яч прямісінько у сітку воріт.

У підсумку вольова перемога тернополян 2:1.

«В роздягальні я своїм гравцям сказав: якщо ви будете єдиним цілим, то ми обов’язково переможемо. Якщо говорити по гр, то ми аналізували гру суперника, побудували необхідну тактику. І думаю, що це спрацювало. Я зміг достукатись до гравців», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер ФК «Нива» Вадим Боженко.

«Ця гра залишила питання по людям, по футболістам. Напевно, програли насамперед у характері. Так що у кого немає характеру, той грати в футбол не буде», - коротко резюмував головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко.

Після виїзної поразки житомиряни спустились на восьму сходинку в турнірній таблиці.

У інших матчах 23 туру вінницька «Нива» поступилась «Буковині» 0:1, «Арсенал Київщина» розгромно програла «Агробізнесу» із рахунком 0:5, «Прикарпаття» на виїзді обіграло ФК «Львів» 1:3, а «Скала» мінімально обіграла «Поділля» 1:0.

Наступний матч підопічні Призетка проведуть номінально вдома проти «Буковини».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч ФК "Полісся"  
Матеріали по темі