Суспільство

Компанія Viseven – в центрі подій на міжнародній фармацевтичній конференції eyeforpharma в Філадельфії

23 April 2018, 16:24

10-11 квітня 2018 р. ІТ-компанія Viseven Group брала участь в роботі міжнародної конференції 16th Annual eyeforpharma Philadelphia в США. Цей щорічний захід об’єднав понад 700 представників провідних глобальних фармацевтичних корпорацій; основним напрямком дискусій стало вдосконалення комунікацій в медичній галузі та інформаційне зближення фарма-індустрії з лікарями та пацієнтами на основі інновативних технологій. Унікальні розробки компанії Viseven стали внеском до загального оновлення індустрії.





Фармацевтична індустрія довгий час не мала змоги дослухатися до кожного пацієнта чи медичного працівника індивідуально. Сьогодні розвиток ІТ-технологій нарешті дозволяє впроваджувати принцип patient centricity – орієнтованості на реальні потреби населення. Саме це й стало основною темою цьогорічної конференції в Філадельфії. Власні шляхи вирішення питань patient centricity запропонували численні учасники – не лише фарма-корпорації, а й такі TECH гіганти, як Google.

Серед активних учасників конференції з боку ІТ була компанія Viseven Group, головний офіс та девелопмент-хаб якої знаходиться в м. Житомир. Серед розробок Viseven – платформи для створення інтерактивного контенту, мобільних додатків, сервіси комунікації між фарма-компаніями та медичними працівниками, додатки віртуальної реальності тощо.

Наталія Андрійчук, СЕО Viseven: «Ми надзвичайно раді тому, що маємо змогу долучитися до важливого всесвітнього процесу – поступово робити галузь охорони здоров’я зручною на всіх рівнях, забезпечувати ту зручність та моментальність, які вже доступні, наприклад, в інтернет-сервісах. Приємно, що на таких конференціях, як eyeforpharma (а це не перша наша участь) нас впізнають керівники філіалів, цікавляться новими розробками, залишають відгуки. Саме таке співробітництво і приводить до результатів. Ми працюємо з фармацевтичними компаніями світового масштабу протягом майже 10 років – і абсолютно точно знаємо, що в Житомирі є та будуть талановиті спеціалісти, чиї розробки знаходять застосування у світі».

На сьогоднішній день у компанії Viseven працюють близько 250 спеціалістів – переважно розробники та тестувальники програмного забезпечення, але також професіонали в суміжних галузях. Компанія пропонує широкий спектр ІТ-послуг, в тому числі власну унікальну платформу для обробки інтерактивного контенту, сервіс дистанційного спілкування для медичних представників фарма-компаній з лікарями, VR/AR-додатки для додаткової медичної освіти, сервіси дистрибуції контенту через різні канали комунікації.

Офіси компанії знаходяться у Канаді, Естонії, Україні та Росії, проте головний центр потужностей розміщений саме у Житомирі. Організація також заохочує залучення талановитої молоді до інформаційних технологій, створивши ІТ-академію Viseven; близько 70% випускників з попередніх курсів наразі працюють в компанії. Також Viseven надає базу для ІТ-ком'юніті GeekSpace, в рамках якого в Житомирі періодично проходять зустрічі, лекторії та хакатони.

Дізнатися більше про новини компанії, її діяльність в місті, країні та в міжнародно-корпоративному просторі можна, відвідавши офіційний сайт Viseven, а також слідкуючи за оновленнями в соціальних мережах.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі