Влада

У приміщенні інформаційно-видавничого центру Житомирської міської ради хочуть зберігати архівні документи

25 April 2018, 16:53

У приміщенні на вул.Гагаріна, де знаходилося КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради», хочуть розмістити архівосховище.

Відповідний проект рішення виконкому 24 квітня опублікований на сайті міської ради.

«З метою ефективного використання приміщень комунальної власності міста, враховуючи потребу архівного відділу міської ради в додаткових приміщеннях для зберігання документів, відповідно до ст. 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив передати з балансу комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» нежитлові приміщення загальною площею 138, 7 кв. м за адресою: м. Житомир, вул. Гагаріна, 24 на баланс виконавчого комітету Житомирської міської ради Житомирської області для розміщення архівосховища», - йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні минулого року влада Житомира вирішила ліквідувати комунальне підприємство «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» та припинити випуск газети «Місто» у зв’язку з неефективністю. Рішення про припинення комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради» депутати ухвалили на сесії 18 грудня 2017 року. Міський голова Сергій Сухомлин з 3 квітня звільнив Віктора Шуляра з посади директора інформаційно-видавничого центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком приміщення архів  
Матеріали по темі