Економіка

​«Теплі» кредити в 2018 році профінансують мінімум на 400 мільйонів гривень

26 April 2018, 10:34

Компанія «Вікна Корса» та Ощадбанк надає Вам можливість замінити свої старі вікна на нові енергозберігаючі конструкції та отримати 35% компенсації за державною програмою відшкодування.

Ощадбанком поновлено кредитування в рамках Державної програми енергоефективності з надання «теплих» кредитів на придбання енергозберігаючих матеріалів з відшкодуванням частини суми кредиту.


Розмір відшкодування становить 35%, (максимум 14 000 грн.) від суми кредиту при придбанні енергоефективного обладнання та/або матеріалів, до яких належать: Приватних, одно- та двоквартирних житлових будинків.

Завдяки високоякісним компонентам і багаторічної злагодженій роботі з партнерами, компанія «Вікна КОРСА» випускає продукцію максимальної якості. Щорічно наша компанія проходить аудит виробництва на відповідність європейським стандартам якості від концерну «REHAU», що підтверджується сертифікатами "Авторизований партнер РЕХАУ". Особливу увагу ми приділяємо виробництву енергозберігаючих конструкцій із застосуванням інноваційних технологій. Державна компенсація розповсюджується на енергоефективні вікна та двері, виготовлені та встановлені відповідно до норм ДСТУ та ДБН, тобто мають коефіцієнт опору теплопередачі не менше R,75.


Обрати, замовити і придбати вікна Rehau в кредит можна в авторизованого дилера ПП “Лісовський” - “ВІКНА КОРСА” за адресою м. Житомир, вул. Театральна, 2-4.

Телефони 097 634-62-62, (0412) 44-61-81.

Магазин пропонує якісні вікна REHAU в Житомирі за вигідними цінами, професійну консультацію менеджера у виборі продукції, 10 років повної гарантії і сервісно-технічне обслуговування.Монтаж готових конструкцій зазвичай проводиться через 5-10 днів після оплати (залежно від складності конструкцій і завантаженості виробництва).

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатись до відділень банку або Контакт-центру.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама вікна Корса  
Матеріали по темі