Економіка

Санаторій, «Облархпроект» та комунальна аптека Житомирської облради не звітують про закупівлі, - Олексій Шатило

26 April 2018, 11:51

Комунальні підприємства Житомирської обласної ради «Лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого і дорослого населення «Дениші», «Аптека «Міжлікарняна», та «Облархпроект» не подають інформацію про електронні закупівлі, як передбачено спільним розпорядженням голів ОДА та облради.

Про це 25 квітня з посиланням на директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Олексія Шатила повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Олексій Шатило додав, що є підприємства, які не подають інформацію про закупівлі і цим порушують виконання розпорядження голови ОДА Ігоря Гундича. Серед них «Аптека» Міжлікарняна», санаторій «Дениші», Облархпроект та інші», - повідомила прес-служба.

Нагадаємо, у вересні 2017 року аптека «Міжлікарняна» хвалилася недорогою косметикою власного виробництва.

За даними ОДА, за 3 місяці 2018 року завдяки ProZorro Житомирська область зекономила 9,2 млн грн, що на 100 тис. грн більше, ніж за аналогічний період минулого року.

«У січні-березні установи області на електронних торговельних майданчиках системи розмістили 2 тис. 614 оголошень про закупівлю товарів, робіт та послуг на загальну суму 107 млн грн. З них успішно завершені 1489 оголошень на загальну суму 54,1 млн грн. Економія склала 9,2 млн гривень», – сказав Олексій Шатило.

Найбільше оголошень в системі про закупівлю розмістили:

  • Житомирська обласна дитяча лікарня – 94,
  • Бердичівський геріатричний пансіонат – 75,
  • Довбиський психоневрологічний інтернат – 70,
  • Хорошівський психоневрологічний інтернат – 64,
  • Обласна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського – 60.

За даними ОДА, з початку застосування електронних закупівель установи та організації Житомирщини зекономили 57,5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 року у ProZorro назвали установи Житомирської області, які зекономили на закупівлях до 80% своїх бюджетів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ProZorro тендер закупівля  
Матеріали по темі