Події

​Житомирянин записав відео, як свідки і рятувальники гасили загоряння легковика біля ТЦ «Дастор»

26 April 2018, 16:49

Рано вранці 26 квітня неподалік торговельного центру «Дастор» на вулиці Перемоги в Житомирі на дорозі загорівся автомобіль.

Про це Житомир.info розповів житомирянин Антон, який їхав позаду.

«Під’їжджаючи до перехрестя Перемоги-Домбровського з боку міста, я помітив дим з легковика, який зупинився на світлофорі. Це було десь о 7.45. Я побачив чоловіків біля автівки і самого водія, який метався біля машини. Один зі свідків приніс вогнегасник, якого в моїй машині, на жаль, не було. Намагався загасити загорання. Буквально через 2-3 хвилини під’їхав пожежний автомобіль, і пожежу загасили. Рух на дорозі не перекривали, бо це все тривало хвилин п’ять», - розповів Антон.


У Житомирському міському відділі УДСНС Житомир.info розповіли, що пожежу гасили 4 працівники 1-ї рятувальної частини, розташованої на вулиці Східній, 86.

«Виклик надійшов о 7.42, залучався один пожежний екіпаж у складі 4 рятувальників. На гасіння був поданий один ствол води. Потерпілих немає», - розповіли сайту в черговій частині міськвідділу.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2017 року водій автівки відзняв відео наїзду на жінку-пішохода на вулиці Східній у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа автомобіль рятувальник ТЦ Дастор  
Матеріали по темі