Політика

Крапки над «і» в історії з Радомишльським лісгоспом розставить поліграф, - Віталій Журавський

27 April 2018, 14:39

Оскільки протистояння активістів ГО «Дістало!» та Радомишльського лісгоспу зайшло у глухий кут, необхідно раз і назавжди розставити в цій історії крапки над «і».

Про це у своєму фейсбук 27 квітня написав голова громадської організації «Дістало!» Віталій Журавський.

«Пропоную керівникові Радомишльського лісгоспу зустрітися в студії житомирського телеканалу СК1 та в прямому ефірі за участі співробітників СБУ та Генпрокуратури пройти спільний допит на детекторі брехні. Потреба у поліграфі виникла після того, як низка ЗМІ з подачі лісництва поширили наклепницьку інформацію про діяльність ГО «Дістало!». Під час спільного допиту на поліграфі ми з’ясуємо, хто краде ліс, а хто його захищає», - зазначає лідер ГО.

Також Віталій Журавський збирається дізнатися, чи виходять радомишляни на акції проти вирубки лісів з власної волі, чи за грошову винагороду.

«Дізнаємося, чи причетне керівництво лісгоспу до «розгону» неправдивих публікацій про ГО «Дістало!» у мас-медіа. Довідаємося, чи використовуються при їх оплаті бюджетні кошти. Нарешті глядачі переконаються, хто з нас бреше, а хто каже правду. До зустрічі за поліграфом в прямому ефірі», - написав голова «Дістало!».


Прес-служба громадської організації «Дістало!»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Журавський Дістало  
Матеріали по темі