Політика

Фонд родини Розенблат передав допомогу для українських воїнів, які перебувають на передовій в АТО

27 April 2018, 16:02

«До нас по допомогу звернулись волонтери Благодійного фонду «Оберіг-26», вони якраз готуються до поїздки. Ми відгукнулись, адже розуміємо, яку важливу справу вони роблять. Крім того, важливо, аби бійці на передовій відчували підтримку з дому, від людей чий спокій вони оберігають. І такі волонтерські передачі – це можливість вкотре засвідчити цю підтримку», - каже президент Фонду родини Розенблат, Олена Розенблат.

Волонтер Ірина Піскун та її однодумці постійно їздять на схід, возять допомогу українським військовим.

«Ми їздимо туди з початку війни. Ми дуже вдячні родині Розенблат за допомогу. Ще жодного разу в житті вони нам не відмовили, завжди йдуть нам на зустріч. І технічно допомагали і продуктами харчування. Хай бог береже їх, та їхню родину! Цього разу нам надали усе, по що ми звертались - 120 пачок масла та 120 банок згущеного молока. Цю продукцію ми розділимо на дві поїздки, для різних підрозділів, які воюють на самій передовій в Луганській та Донецькій областях», - розповіла Ірина Піскун, керівник Благодійного фонду «Оберіг-26».

Фонд родини Розенблат допомагає військовим з 2014 року. При цьому опікується бійцями АТО не лише поки ті перебувають на передовій, але й після їх повернення з війни. Зокрема, у 2017 році Фонд родини Розенблат профінансував вартісну операцію в Ізраїлі житомирського десантника Дмитра Перцева. Турбуються благодійники і про родини загиблих героїв.

«Бронежилети, автомобілі, приціли, прилади нічного бачення, одяг, пральні машини, холодильники, намети, ліхтарі, їжа – що лише ми не відправляли нашим військовим. Сьогодні ми продовжуємо це робити, не зупиняємось. Крім того, в Житомирі 4-й рік працює моя Громадська приймальня, куди часто звертаються ветерани. Там їх консультують, допомагають вирішити юридичні питання, усе безкоштовно і кваліфіковано. Адже допомога армії важлива для кожного з нас», - зазначив засновник Фонду, народний депутат України Борислав Розенблат.


Нагадаємо, за 2017 рік родина Розенблат витратила на благодійність половину зароблених коштів.

Прес-служба Фонду родини Розенблат

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі