Суспільство

​Конкурс на участь у пілотному проекті з вивчення польської мови

27 April 2018, 20:15

«Абетка – польського класу» - програма промоції польської мови в українській школі.

  • У вашій школі учні вивчають польську мову?
  • Ви хочете зацікавити учнів вивченям цього предмету у цікавий для них спосіб?
  • Ви хочете впровадити інноваційні методи навчання іноземної мови у Вашій школі?
  • Ваша школа бажає збагатити наукову базу кабінету польської мови?
  • Ваші вчителі бажають взяти участь у міжнародній конференції та обмінятися досвідом з польськими тренерами та вчителями?
  • Учні Вашої школи бажають побувати з навчальною екскурсієюу Польщі?

Цей конкурс для вас!


Головною метою проекту є зацікавлення учнів активним вивченням польської мовита її культури а також пізнання сучасної Польщі,шляхом опрацювання та впровадження певної моделі кабінету польської мови, яка складається з:

- зміни інтер’єру кабінету польської мови з метою забезпечення відтворення культури та традицій польського народу, а також сприяння залученню до його моделювання учасників навчально-виховного процесу,

- привабливого способу навчання польської мови як іноземної з використанням іннофіційних методів навчання,

- залучення до навчально-виховного процесу вивчення польської мови учнів з метою підвищення їх активності та мотивованості до сомостійного пізнання польської мови та культури,

- підвищення мотивації учнів до партиципації у впровадженні змін у школі та впровадженні змін у кабінеті польської мови скерованих на підтримку едукаційного процесу.

Якщо Ваш навчальний заклад орієнтований на покращення процесу навчання польської мови як іноземної та впроваження інноваційних методів навчання,а також готовий до змін у вивченні польської мови як іноземної -ЦЕЙ КОНКУРС ДЛЯ ВАС!

УМОВИ УЧАСТІ У ПРОЕКТІ:

До участі у конкурсі запрошуються навчальні закладисередньої освіти, у яких предмет «польська мова»вивчається як друга іноземна мова. Дирекція школи подає завкуна участь у конкурсі шкільної команди у складі вчителя та учнів одного класу.

Як подати заявку

Щоб взяти участь у конкурсі, шкільній команді (вчитель та учні одного класу) слід підготувати художню роботу на тему «Незалежна Польща моїми очима».

Конкурс проводиться з нагоди 100-річчя незалежності Польщі, яке святкуватиметься у 2018році.

Представники навчального закладу надсилають заявку про наміри взяти участь у проекті та сканкопію художньої роботи на адресу електронної пошти: fundacja@wid.org.plта висилають конкурсну роботупоштою на адресу: м. Львів 79013, абонентська скринька № 1565в термін не пізніше до 04.05.2018 р.)

Додаткову інформацію можна отримати за тел. +48 22 628 85 05.

Кожна школа може надіслати лише одну конкурсну роботу.

Конкурсні роботи розгладає журі у складі Правління Фонду Сводоба та Демократія (FundacjaWolność iDemokracja, al. Jerozolimskie 30/14, 00-024 Warszawa).

За результатамиконкурсу буде відібрано 20 пілотних шкіл, які візьмуть участь у наступних етапах проекту.

ЗАХОДИ ПРОЕКТУ

Конференція та майстер-класи для директорів та вчителів польської мови 20-ти пілотних шкіл з питань методики вивчення польської мови якіноземної,

- Майстер – класи з питань активного залучення учнів та батьків до співпраці у процесі навчання(травень-червень)

- Обмін досвідом з польськими колегами у питанні вивчення польської мови(травень-червень).

Оснащення кабінету польської мови сучасною навчально-методичною і наочною літературою, що сприяє ефективному засвоєнню учнями польської мови(вересень - жовтень).

Впровадження стандартів класу польської мови та підвищення якості вивчення польської мови - опрацювання методичного посібника з методики викладання та посібниказ інтер’єру класупольської мови який відтворюватиме культуру та традиції польського народу, а також сприятиме залученю до його моделювання учасників навчально-виховного процесу.

Створення класного інтер’єру, як одного із чинників ефективного вивчення польської мови (вересень - жовтень).

Проведення навчальної гри для учнів польського класу та експозиція у школах тематичної виставки присвяченої видатним польським суспільним діячам (світової слави економістам і винахідникам) з метою зацікавлення учнів польською мовою та культурою (вересень - листопад).

Виїзд трьох найактивніших класів з навчальною екскурсієюдо Польщі з метою обміну досвідом та налагодження контакту з польськими ровесниками (листопад).

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама польська мова  
Матеріали по темі