Події

«Чорний понеділок» у Житомирській області: вбивство, смертельна аварія і загибель на пожежі

1 May 2018, 13:37

30 квітня житель с. Бистрика, перебуваючи у нетверезому стані, завдав тілесних ушкоджень двом братам-сусідам, для одного з яких вони стали смертельними.

Про це 1 травня повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«У ході першочергового з’ясування обставин поліцейські встановили, що події, які призвели до фатальних наслідків, розпочалися ще напередодні, 29 квітня. Після чергового сімейного конфлікту, у ході якого 28-річний чоловік застосував до дружини фізичну силу, вона не витримала і пішла з дому, забравши з собою сина, 2015 року народження. А оскільки 22-річна жінка родом з іншого району Житомирщини та залишилась ще з юних літ сиротою, то йти їй фактично було нікуди. По дорозі на місцевий вокзал, де вона збиралась пересидіти з дитиною ніч, її зустріли сусіди, які і запросили переночувати у них. Увечері наступного дня, 30 квітняблизько 22.30,до їх подвір’яприйшов нетверезий та неадекватний чоловік жінки. Господарі намагались заспокоїти його та переконати у безглуздості усіх звинувачень. Втім чоловік, ніби погодившись з ними, пішов з двору, але через певний час повернувсь з тими ж претензіями і заточкою в руках. Спочатку він наніс поранення молодшому з братів, який вийшов з будинку на стукіт у двері,і, допоки той викликав швидку і поліцію, встиг завдати тілесних ушкоджень і старшому», - йдеться у повідомленні.

49-річний чоловік від отриманих травм помер на місці події. Його 43-річного брата госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

28-річного ревнивця затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування проводиться за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Фатальна аварія сталася у понеділок, 30 квітня, між селами Яжберень та Старий Дорогинь Народицького району.

«Попередньо встановлено, що близько 17 години на автодорозі між зазначеними населеними пунктами району водій автомобіля «Volkswagen-T4», 52-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де здійснив зіткнення із деревом. Унаслідок ДТП водій отримав травми, що виявилися несумісними із життям. Чоловік помер на місці пригоди», - повідомляє ГУНП.

У Хорошівському районі на пожежі виявлено тіло літньої жінки – інформує прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«30 квітня о 20:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про сильне задимлення у дерев’яному житловому будинку в с. Дворище Хорошівського району. Про пожежу сповістили сусіди, які прийшли провідати 88-річну бабусю, але потрапити в оселю не змогли. По прибуттю на місце події чергового караулу 22-ї державної пожежно-рятувальної частини з’ясувалося, що в спальній кімнаті на ліжку тлів матрац, а поруч стояв холодильник на поверхні якого горіли електрочайник та побутові речі. Тут же бійці ДСНС виявили тіло загиблої власниці помешкання. Ймовірно, жінка спала і, отруївшись продуктамигоріння, так і не змогла залишити оселю», - йдеться у повідомленні.

Пожежу локалізовано о 20:55 та ліквідовано о 21:20. Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 29 квітня до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть хлопця від ножового поранення: правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 21-річний студент житомирського університету отримав у ході конфлікту в одному з нічних барів Новограда-Волинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство пожежа аварія ДТП  
Матеріали по темі