Місто

​Бійці 95-ї бригади, волонтери, благодійники та представники влади записали вірш-посвяту до Дня матері

3 May 2018, 09:13

На початку квітня на громадських зупинках Житомира з’явились портрети бійців Збройних Сил України, які боронять нашу країну на сході. Запустити проект «Обличчя миру» вдалось за допомоги благодійників, а саме «Житомирського картонного комбінату».

«В першу чергу - це соціальний проект і для мене, і для ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Націлений на те, щоб нагадати людям та привернути увагу до того, що наше тут мирне та спокійне життя завдяки тому, що 800 кілометрів на схід ідуть бої, і Герої, хлопці та дівчата, захищають наш мирний спосіб життя», - розповідає комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.


Тоді на презентацію проекту приїхали як самі військовослужбовці, так і їхні родини. Зокрема, мати одразу двох героїв проекту – Андрія та Дмитра Верхоглядів, історія яких вражає. Мало того, що бійці брати, та ще й стояли на одній позиції: молодшого Андрія з 72-ї окремої механізованої бригади замінив старший Дмитро з 95-ї.

«Так вийшло, що вони міняють один одного. Андрій служив рік в Авдіївській промзоні, і Дмитро теж потрапив у Авдіївську промзону. Через рік вони поміняли один одного. Як кожна мама, я хочу, щоб скоріше наступив мир, щоб всі діти, не тільки мої, повернулися живими, здоровими. Звичайно, переживання, звичайно, хвилювання», - ділиться мама військовослужбовців Людмила Верхогляд.

Сьогодні ж історія нескорених отримує продовження. Ініціатори проекту «Обличчя миру» запустили флешмоб з привітання до Дня матері. Військовослужбовці, благодійники, волонтери та представники влади записали вірш-посвяту матерям.

«Цей вірш - вдячність матері, матерям за те, що вони виховали патріотів та Героїв, які захищають нас на сході», - зазначає Вадим Ліскі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама картонний комбінат  
Матеріали по темі