Події

«Привіт» зі Львівщини: близько 30 тонн сміття виявили поблизу траси Васьковичі-Шепетівка у Житомирській області

3 May 2018, 09:32

У Ємільчинському районі Житомирської області місцеві виявили декілька тонн сміття з Львівщини.

Про це на своїй сторінці у Facebook 2 травня написала Ємільчинська селищна рада.

«Ємільчинщині - від Львівщини. Свій «подарунок» у кількадесят тонн західняки насипали нам на Першотравень за посадкою на ділянці між Нараївкою і Вірівкою (траса Васьковичі-Шепетівка). Ми, в свою чергу, «подякуємо» львів'янам заявою в поліцію та перейматимемося ліквідацією завезеного непотребу», - йдеться у повідомленні.

Також, 3 травня, у селищній раді Житомир.info сказали, що в смітті знайшли документи та квитанції з Львівської області.

«Дійсно, ми написали заяву у місцеве відділення поліції, і звичайно, все буде прибиратися і вивозитися на наше сміттєзвалище. Зовні там до 30 тонн є. Інформацію нам повідомив один з місцевих жителів, який по полю переходив в інше село і побачив це сміття. Коли саме це було?! Попередньо можна сказати, що це було з 30 квітня на 1 травня. Тому що сліди глею та піску, які від дороги йдуть до поля, ще не роз’їжджені транспортом по трасі Васьковичі-Шепетівка, їх дуже чітко видно. Чому вирішили, що це львівське? Безумовно, стверджувати 100% ми не можемо, але попередні факти говорять, що це львівське. Там пакети, документи, якісь квитанції, папірці, де скрізь вказано Львів, або Львівська області. До того ж, в нашому районі це вже не перший випадок», - розповіли у селищній раді.

Як повідомляв Житомир.info, в середині квітня 2018 року близько 90 тонн сміття з Львівщини висипали вантажівки поблизу села Барвинівка Новоград-Волинського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ємільчинський район сміття Львівщина  
Матеріали по темі