Події

Житомирянина, який через ревнощі вбив чоловіка в центрі міста, посадили за грати на 11 років

4 May 2018, 10:23

За вбивство, вчинене з ревнощів, житомирянина засуджено до позбавлення волі терміном на 11 років

Про це інформує прес-служба прокуратури в Житомирській області.

«Житомирська місцева прокуратура забезпечила у суді публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вбивства житомирянином 33-річного чоловіка, за ч. 1 ст. 115 КК України. На підставі беззаперечних доказів, зібраних досудовим слідством під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, у суді сторона обвинувачення вину зловмисника у скоєнні вбивства довела повністю та наполягла на призначенні відповідного покарання. Вироком Корольовського районного суду м. Житомира чоловіка визнано винним у скоєнні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 11 років», - інформує прокуратура.

«Йдеться про те, що 42-річний житомирянин, батько трьох дітей, випадково дізнавшись про спілкування у соцмережах своєї дружини з іншим чоловіком, приревнував її до незнайомця. А щоб з’ясувати стосунки, призначив йому зустріч у центрі Житомира, на вул. Михайлівській, (неподалік від установи, де працював) відразу по закінченню робочого дня. Відтак, той березневий день 2016 року для 33-річного житомирянина став роковим. Ревнивий чоловік, який прийшов на зустріч із ножем, накинувся на суперника, завдавши йому численних проникаючих колото-різаних поранень, від яких потерпілий помер», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 9 березня на Михайлівській у Житомирі смертельно поранили чоловіка, нападника одразу ж було затримано та вилучено ножа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура суд вбивство Михайлівська  
Матеріали по темі