Здоров'я

Лікування акне апаратом, який не має аналогів в Україні, доступне у Житомирі

7 May 2018, 10:16

В рамках співпраці Медичного центру «Відновлення» та французького косметичного бренду «L’Oreal» проводиться ряд безкоштовних програм для жінок з проблемною та жирною шкірою.

Одна з таких програм – лікування акне апаратом Plazma One (Плазма Один). Завдяки принципу дії апарат має унікальні можливості – дезінфекцію прищів без застосування антисептиків, антибіотиків, інших медикаментів або хірургічного (ручного) втручання.

Плазма Один генерує холодну плазму шляхом іонізації навколишнього повітря, який швидко, безпечно і безболісно руйнує мікроби, не пошкоджуючи шкіру людини. Крім того, полум'яне лікування стимулює кровообіг і стимулює поділ клітин, для стійкого прискореного загоєння ран.

Застосування плазми дає більше позитивних ефектів при лікуванні акне. Терапія безболісна і вимагає дуже короткого часу лікування. Центр управління потужністю плазми ONE поставляє перетворювач з постійним струмом. Цей постійний струм перетворюється у високі частоти. Згенерована радіочастота направляється на наконечник за допомогою скляного вимірювального щупа. Між шкірою пацієнта і зондом приладу створюється електричне поле, яке генерує іонізацію атомів або молекул і, отже, холодну плазму.

Антибактеріальний ефект виникає через те, що клітинні стінки бактерій, які безпосередньо впливають на плазму, негативно заряджаються електронним бомбардуванням, присутніми в плазмі.

Медичний центр «Відновлення» та косметичний бренд «L’Oreal» пропонує жінкам з акне унікальну можливість пройти курс лікування за допомогою Plazma One безкоштовно!

До участі у програмі запрошуються жінки з акне та запальними висипами на обличчі від 18 до 40 років, які не мають гормональних проблем. Набір триває до 28 травня.

Деталі та запис на попередню консультацію за телефоном (098) 968 11 27 або за контактами на сайті https://vidnovlennya.center/ чи на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/Vidnovlennia/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі