Влада

Влада Житомира оголосила конкурс на посаду головного лікаря ЦМЛ №1, яка вакантна вже сім місяців

7 May 2018, 17:01

Оголошується конкурс на посаду головного лікаря комунальної установи Центральної міської лікарні № 1 м. Житомира.

Про це 7 травня повідомляє сайт міської ради.

«Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 27.12.2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» оголошується конкурс на посаду головного лікаря комунальної установи Центральної міської лікарні № 1 м. Житомира», - йдеться у повідомленні.

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності КУ ЦМЛ № 1 на 2018 рік складають 92 млн 695 тис. грн., в тому числі – поточні видатки 91 млн 934,3 тис. грн., капітальні видатки 760,7 тис. грн.

Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному вигляді з 8 травня 2018 року до 17:00 год. 1 червня 2018 року за адресою.

Вимоги до претендента:

повна вища медична освіта за напрямом підготовки «Медицина»;

післядипломна спеціалізація за фахом «Організація і управління охороною здоров’я», вища кваліфікаційна категорія за лікарською спеціальністю та за фахом «Організація і управління охороною здоров’я»;

як правило, стаж роботи за лікарською спеціальністю не менше 7 років та за фахом «Організація і управління охороною здоров’я» не менше 5 років.

«Умови оплати праці керівника закладу визначаються відповідно до спільного наказу Міністерства праці та соціальної політики України і Міністерства охорони здоров’я від 05.10.2005 № 308/519 «Про впорядкування умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення», контракт укладається строком на три – п’ять років», - інформує міська рада.

Нагадаємо, начальник управління охорони здоров’я міської ради Марія Місюрова говорила, що головного лікаря ЦМЛ №1 будуть обирати за новою процедурою.

Як повідомляв Житомир.info, головного лікаря КУ «Центральна міська лікарня №1 м. Житомира» Анатолія Вусика мер звільнив 10 жовтня 2017 року за угодою сторін. З того часу обов’язки головного лікаря ЦМЛ №1 виконує завідувач травматологічного відділення цієї установи Володимир Мордюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня лікар конкурс ЦМЛ №1  
Матеріали по темі