Події

У Коростені 9 травня батько вбив сина, який зловживав спиртним після повернення з АТО

11 May 2018, 11:21

У Коростені в День перемоги сталося вбивство колишнього АТОшника, який кілька разів був у зоні бойових дій, а після повернення зловживав спиртним.

Про це Житомир.info розповіли читачі. Вони уточнили, що загиблий часто випивав, і того дня прийшов додому та вимагав у батька грошей. Після чого між рідними виник конфлікт, і нібито батько наніс смертельні поранення сину. Проте, говорять і про те, що АТОшник сам наніс собі ножові поранення.

В поліції інформацію про вбивство підтвердили.

«9 травня увечері від фельдшера надійшло повідомлення про констатацію смерті за місцем проживання чоловіка 1981 р.н. На місці події поліцейські з’ясували, що на тілі небіжчика є тілесні ушкодження у вигляді ножового поранення грудної клітини. Під час першочергового встановлення обставин з’ясувалося, що між загиблим на його батьком 1957 р.н. стався конфлікт, у ході якого останній завдав синові смертельне поранення. Розпочате кримінальне провадження за ст. 115 КК України (Умисне вбивство). Батько свою вину визнає», - розповіла Житомир.info речниця ГУНП Алла Ващенко.

Вона зазначила, що загиблий був учасником бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 29 квітня до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть хлопця від ножового поранення: правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження 21-річний студент житомирського університету отримав у ході конфлікту в одному з нічних барів Новограда-Волинського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Коростень поліція  
Матеріали по темі