Влада

На баланс лікарні хочуть передати приміщення в центрі Житомира, яке очікує продажу на аукціоні

14 May 2018, 11:21

Приміщення стоматполіклініки на Великій Бердичівській хочуть передати на баланс комунальній установі Центральна міська лікарня № 1 м. Житомир.

Відповідний проект рішення виконкому 14 травня опублікований на сайті міської ради.

«Розглянувши клопотання комунального підприємства «Житомирська госпрозрахункова стоматологічна поліклініка» Житомирської міської ради про зняття з балансу будівлі, в зв’язку з ліквідацією підприємства, відповідно до статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет вирішив передати безоплатно з балансу комунального підприємства «Житомирська госпрозрахункова стоматологічна поліклініка» Житомирської міської ради на баланс комунальної установи Центральна міська лікарня № 1м. Житомир приміщення стоматологічної поліклініки за адресою: м. Житомир, вул. ВеликаБердичівська, 33, загальною площею 687,9 кв. м», - зазначається в проекті рішення.

Нагадаємо, 539 кв.м приміщення стоматологічної поліклініки на вул. Велика Бердичівська, 33 є у переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації в 2018 році шляхом продажу з аукціону.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня цього року депутати Житомирської міської ради затвердили перелік комунальних приміщень, які підлягають продажу через схему «невід’ємних поліпшень» та з аукціону: на відкритих торгах планують продати 46 комунальних приміщень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком приміщення ЦМЛ  
Матеріали по темі