Суспільство

Після телефонного дзвінка житомирянці повернули гроші за взуття, а подружжю - за м’який куточок

14 May 2018, 17:09

Після телефонного дзвінка власниця магазину повернула житомирянці 450 гривень за взуття, яке не підійшло за розміром, а сімейна пара змогла повернути 15 тис. грн за мякий куточок неналежної якості.

Про це 14 травня повідомив сайт Держпродспоживслужби.

«До Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області звернулась мешканка міста, яка придбала на подарунок взуття належної якості, але воно не підійшло за розміром. Споживач звернулась до адміністрації магазину з проханням повернути кошти, де отримала відмову. Крім того, до спеціалістів управління захисту споживачів звернулась сімейна пара з Житомира, яка нещодавно придбала меблі (м’який куточок) вартістю 15 тисяч гривень. Після доставки було виявлено недоліки, у зв’язку з чим споживачі звернулись до суб’єкта господарювання, де також отримали відмову у поверненні коштів», - поінформувала прес-служба держустанови.

Спеціалісти управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у телефонному режимі надали роз’яснення суб’єктам господарювання щодо порушення ними вимог Закону України «Про захист прав споживача» та порекомендували відшкодувати незадоволеним споживачам сплачені кошти.

Результатом проведеної роботи стали повернуті споживачам гроші: 450 гривень за взуття та 15 тисяч гривень за неякісні меблі.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2018 року житомирянка через управління Держпродспоживслужби домоглася гарантійного ремонту телевізора за 20 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпродспоживслужба перевірка повернення коштів  
Матеріали по темі