Фоторепортаж

​У Житомирі стартувала Всеукраїнська військово-патріотична гра «Джура». Фоторепортаж

15 May 2018, 11:31

15 травня на базі військової частини 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на Богунії у Житомирі відбулося відкриття Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Гра триватиме до 18 травня на території Житомирського військового інституті імені С.П.Корольова та 199-го навчального центру ВДВ у Житомирі.

Метою гри є моральне, фізичне та психологічне загартування та практична підготовка молоді, а також популяризація служби в Збройних Силах України.

«Протягом 4 днів більше 200 учасників з усіх областей України візьмуть участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Допризовну молодь – старшокласників та студентів – тренуватимуть у стрілецькій, тактико-медичній, вогневій підготовці. Також з учасниками вишколу проводитимуть освітньо-виховну роботу», - цитує начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Світлану Гресь прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Організатор – Міністерство молоді та спорту України разом із управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА за підтримки Міністерства оборони України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Джура патріот 95 бригада  
Матеріали по темі