Влада

​Правоохоронці «полякали» власників «лотереї» у Малині: забрали гроші й комп’ютери

15 May 2018, 13:34

У місті Малин Житомирської області у нелегальному гральному закладі, що діяв під вивіскою «Лото-забава», вилучили 27 комп’ютерів.

Про це 15 травня повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом у м. Малин, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України. Під час досудового розслідування 11 травня 2018 року місцевою прокуратурою спільно з працівниками Малинського відділу поліції проведено санкціонований обшук у нелегальному гральному закладі, розташованому у приміщенні поруч із торговельними закладами майже в центрі міста Малин та замаскованому під вивіскою «Лото-забава», - інформує прокуратура.

Під час обшуку виявлено та вилучено 27 одиниць комп’ютерної техніки, інше обладнання, а також грошові кошти, виготовлені поліграфічним способом білети та документацію із записами про ведення нелегального бізнесу. Подано клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно, яке буде відправлено для проведення комп’ютерно-технічної експертизи. Зараз проводяться слідчі дії та встановлюється причетність до організації незаконного грального бізнесу інших осіб.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2018 року поліція перевірила десяток «лотерей» у Житомирі, які працювали після 22 години попри заборону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лотерея гральний заклад прокуратура  
Матеріали по темі