Влада

На торгах за 3 млн грн на ремонт Господарського суду Житомирської області змагалися дві компанії одного власника

15 May 2018, 16:23

24 квітня 2018 року Господарський суд Житомирської області оголосив тендер на капітальний ремонт фасаду свого адміністративного приміщення у Житомирі на майдані Путятинському. Очікувана вартість – 3 мільйони 20 тисяч гривень.

Тендер на проведення цих робіт оголошують цього року вже вдруге: 23 квітня Господарський суд відмінив торги через те, що участь у них брав лише один підрядник – ТОВ «Уют Строй» з пропозицією 2,7 млн гривень.

На наступних торгах ТОВ «Уют Строй» знайшло собі конкурента. На аукціоні, проведеному 15 травня на порталі Prozorro, ця компанія з відривом у 1000 гривень перемогла у ТОВ «Проектстрой». Обидві компанії зареєстровані за однією адресою, мають спільний контактний номер телефону і одного засновника – Дрогоруба Ігоря Петровича.


Скріншоти інформації про ТОВ “Проектстрой” та ТОВ “Уют Строй” з сайту Clarity-Project.

Аукціон завершений і ТОВ «Уют Строй» очікує на остаточне рішення тендерного комітету.


Підрядник має виконати капітальний ремонт фасаду будівлі – утеплити та облицювати стіни.


Таблиця об’ємів основних, монтажних і спеціальних робіт. Додаток №2 до тендерної документації закупівлі від 24 квітня 2018 року.


Скріншот проекту. З додатків до тендерної документації закупівлі від 29 березня 2018 року.

Нагадаємо, 23 квітня 2018 року з ТОВ «Уют Строй», яке фігурує у кримінальних провадженнях, уклали договір на будівництво душових у житомирському гідропарку.

Як повідомляв Житомир.info, територіальне управління Державної судової адміністрації у Житомирській області віддало двом пов’язаним ФОПам майже 11 мільйонів гривень за ремонти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер ремонт суд  
Матеріали по темі