Події

У Житомирській області знайшли мертвим керівника виробництва ТОВ «Валки-Ільменіт», – депутат облради

16 May 2018, 10:32

16 травня в селищі Іршанськ Житомирської області знайшли мертвим начальника виробництва ТОВ «Валки-Ільменіт» Олексія Друзенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Житомирської облради Віталій Науменко.

«Декілька годин тому знайшли у гаражі в Іршанську мертвим начальника виробництва ТОВ «Валки-Ільменіт» (власник - пан Фірташ) Друзенка Олексія. В цього керівника не могло бути ворогів, він не пив, навіть не палив. Родина нормальна, троє діток.... Люди кажуть, що він посварився з керівництвом підприємства, після цього його добу шукали, бо не вийшов на роботу. Що це, зачистка свідків, чи випадкова смерть? Чекаємо на офіційний комент від поліції області...», - написав Віталій Науменко.

Речник головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко інформацію про самогубство підтвердила. За її словами, при чоловікові знайшли передсмертну записку, де він пояснює свій вчинок проблемами в сім’ї.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2017 року покінчив життя самогубством керівник очисних споруд Понінківської картонно-паперової фабрики, що в Хмельницькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Науменко ільменіт Іршанськ  
Матеріали по темі