Місто

​Організатори фестивалю «Крила» привселюдно порахували зібрані на реконструкцію житомирського літака гроші

16 May 2018, 17:35

16 травня у прес-центрі Житомирської міської ради підрахували кошти, які збирали на благодійному фестивалі «Крила» для відновлення літака ТУ-104 в парку культури.

З п’яти опломбованих скриньок вилучили 11 тисяч 482 гривні 45 копійок. Найменша сума, яка була у скриньці – 1201 гривня, найбільша – 3149 гривень. Житомиряни жертвували не лише дрібні купюри, а й «сотки» і двохсотки, була навіть купюра у 500 гривень.

Як зазначив організатор фестивалю Максим Козловець, зібрані кошти «впадуть» на рахунок Фонду громади Житомира, який відкрили в банку. Зараз на ньому «по нулям».

«Ці гроші лежатимуть там і чекатимуть свого часу. Спасибі людям, які жертвували на порятунок літака», - сказав Максим Козловець.

Він також пояснив, чому кошти не підрахували на другий чи третій день фестивалю.

«Це дуже важлива для нас справа, ми навмисне хотіли зробити це офіційно, щоб надати цій події значущості», - сказав організатор.

Збір коштів триває, бажаючим зробити внески пропонують відсканувати QR-код, зображений на останньому фото, і за 30 секунд зробити пожертву на реставрацію літака. Всі кошти зараховуються на окремий рахунок проекту у Фонді громади Житомира.

Нагадаємо, колона з 50 байкерів завітала на фестиваль «Крила».

Як повідомляв Житомир.info, організатор фестивалю «Крила» Максим Козловець у «Діалогах» на Житомир.info розповідав про плани відновлення літака у парку культури та відпочинку Гагаріна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Крила фестиваль літак  
Матеріали по темі