Місто

​Фонд родини Розенблат нагородив переможців та учасників конкурсу «Співай, Житомир»

17 May 2018, 10:25

Благодійний Фонд родини Розенблат підбив підсумки конкурсу «Співай, Житомир» та нагородив маленьких житомирян, які надіслали свої роботи. Професійне журі конкурсу визначили переможців у кількох вікових групах. Однак подарунки отримали усі 44 учасники конкурсу. За словами співзасновниці Фонду Олени Розенблат, подібні конкурси проводяться вже не вперше.


«В позаминулому році ми проводили поетичний конкурс. Ми побачили, наскільки це потрібно саме дітям. Вони відчувають себе потрібними, вони відчувають, що їх дивляться, що їх слухають, і їм це подобається. Ми вирішили, що в цьому році ми теж повинні провести конкурс. Ми вирішили, що це буде співочий конкурс, який називається «Співай, Житомир». Ми вирішили всім учасникам подарувати квиток на концерт Дзідзьо, який відбудеться 22 червня. Діти сприйняли це на «ура». Я думаю, ви самі бачили їх реакцію. І для перших, других та третіх місць у нас були спеціальні подарунки. І павербанки, і навушники, і те, що потрібно дітям, які хочуть співати», - каже Олена Розенблат.

Дехто із учасників зізнається: брали участь у подібних конкурсах чи не вперше і задоволені подарунками.

«Я обрала пісню «Пообіцяй мені», вона мені дуже легко давалась. А участь у конкурсі мені запропонувала взяти моя викладач вокалу Анастасія. Я взяла участь і вважаю, що для початку це нормально. Я не розраховувала на якісь перші місця. Що є, то є», - каже учасниця конкурсу Дар’я Коваль.

«Знімала мою пісню моя вчителька Наталя Миколаївна. Вона мене знімала на свій телефон і вже відправляла на сайт Фонду родини Розенблат. Я займала вже перші місця. Але це тільки на фортепіано, але ніколи, коли я співала», - каже переможець конкурсу Єлізавета Осадча.

«Мені дуже сподобалось брати участь у конкурсі. І в мене повно радісних емоцій і через те що я отримала диплом», - каже маленька учасниця конкурсу Олександра.

У благодійному Фонді родини Розенблат поки не відкривають своїх планів, але кажуть, це - не останній конкурс де зможуть проявити себе маленькі та юні житомиряни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама Розенблат  
Матеріали по темі